2012. január 31., kedd

Rajzok és jelmezek


Mai tudósításunk főszereplői a gyermekek rajzai és jelmezei, de azért történt egysmás, ezekől is vannak képek. No meg videók lent a türelmeseknek.


Bábszínházban voltunk szombaton, a Csizmás kandúr ment. Nagyon élvezte mindenki az előadást, Szonjának legjobban a Túró Rudi tetszett, amit a büfében vettünk. :-) És nagyon jól viselkedetek, amíg sok gyerek szövegelt, ők csendben figyelték a mesét. Nagyon büszkék voltunk rájuk!


A macska és az egér segít. Miután elpakolták a vásárolt dolgokat, a macskanő elkezdte kergetni a kisegerünket. Amikor pedig elkapta, kicsit nyammogott a pocakjából :-)


Halacska, elkészítési idő: 1 perc


Balerina, a skicc kb. 10 másodperc alatt készült el. :-)


Lufik


Emeletes torta gyertyákkal


Apa a réten


Ez nem nagyon látszik, egyébként kutya.


Ezt pedig Gergő vetette papírra. Egy emberke, alul a sok vonal a lábujjai.


Papírmunka


Virtuális szárnypróbálgatások. Kb. 10 percig nyomkodták a gombokat, szöveget szerkesztettünk. Az elején a SHIFT billentyű ismertetésével ugrottunk rögtön a mély vízbe, többször nem esett róla szó, Gergő a végén simán megmutatta, melyik az.


Kukiii...


...ismét kukiii! Szonja is előkotort magának egy hálókát (Gergő így hívja)


A végére pedig kerüljön 2 videó, Gergő mondókái első és második rész. Jó szórakozást!




1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuperek!!!!! :)
    Iszonyú édik a jelmezben. Mind a kettő művész, Szonja hala nem semmi, hogy milyen lendületes ábrázolás, tök érdekes látószög, nem sematikus, Gergő embere pedig... Hihetetlen, hogy már így rajzol!
    A videók imádnivalóak, sok ilyet kérünk!!! :) A mieink is mindig alig bírják kivárni, hogy visszanézhessék, igazából csak ezért produkcióznak.
    Fafa üzeni, hogy ő is volt a héten bábszínházban, ő a brémai muzsikusokat nézte.

    VálaszTörlés